Survey Says: The iPad Is Not A Kindle Killer

Publishers: wake up! You have ample audience available to you in the digital world!

Amplify’d from techcrunch.com

The Kindle appeals to heavy readers. Bookworms are a niche audience, but a lucrative one. About half of the people surveyed read between zero and ten books a year. But 16 percent read more than 25 books a year.

Read more at techcrunch.com

 

реклама на авитокуда разместить рекламу

  • begrijpelijk, maar ik denk dat dit vooral nog afhankelijk is van de leesbaarheid v beeldschermen. Iets wat in de komende jaren heel snel gaat veranderen (lees: het beeldscherm vd ipad zal bij de 2e generatie al een stuk fijner zijn om mee te lezen)

  • Dat verwacht ik ook. Wat ik met bovenstaande post echter vooral wilde aangeven is dat er ook NU al publiek is dat overduidelijk interesse toont in eReaders van allerlei formaat, en dat men niet moet denken dat één enkel device de markt voor digitale boekenlezers persé hoeft te domineren.