Mama’s Homemade Dress – Mama’s Homemade Dress

Eigen beheer – 2006
www.myspace.com/mamashomemadedress

Mama’s Homemade Dress is een bijzondere naam die de lading van de muziek van dit duo volledig dekt. Deze cd met vier zeven nummers klinkt van begin tot eind heel authentiek en eigen.

Mama’s Homemade Dress was lange tijd in alle rust aan het werk om haar muziek te ontwikkelen. Wie denkt dat het dan helemaal gladgestreken zal klinken, zal verrast zijn door de puurheid van deze muziek.

De nummers op de zelfgetitelde cd zijn puur, transparant en aangrijpend. Zonder omhaal van woorden word je als luisteraar in het liedje getrokken. De combinatie van twee intelligente gitaarpartijen doen je helemaal vergeten dat het slechts een duo is. En de ritmische verrassingen laten je op zijn minst glimlachen, maar het zijn zeker niet alleen maar muzikale grapjes. En dan die stem! Heel ontspannen en vrij, maar toch ook intens weet de zangeres je echt te raken.

Dit jaar vertegenwoordigt Awkard I Groningen in de finale van de Grolsch Grote Prijs van Nederland. Volgend jaar zou die plek wel eens voor Mama’s Homemade Dress kunnen zijn!

Deze recensie is ook geplaats op www.groverpop.nlseo копирайтингпроверка релевантности страницы

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.