Bobcrebas.nl: “Elke dag vrij”

Veel mensen doen het in het voorjaar, maar ik pak de grote schoonmaak nu aan. Na een aantal maanden te druk te zijn geweest met alles, is er nu zowel in mijn agenda als in mijn hoofd tijd om op te ruimen. Vanochtend (maandagmorgen is er echt een geweldig moment voor!) pakte ik de kledingkast aan. Als ik het zo voorzichtig inschat, heb ik nu een vuilniszak of 5, 6 verzameld om naar Mamamini of Nota Bene te brengen.

Niks mis met hergebruik namelijk. Lees vooral eens de geweldige biografie ‘Elke dag vrij’ van Bob Crébas, de oprichter van Het GOED en de man die (samen met zijn team) van marktplaats.nl een echte topper maakte (het is een misverstand dat hij Marktplaats.nl bedacht zou hebben, maar het is wel aan hem te danken dat het zo groot is geworden).

Het liefst omschrijft hij zichzelf als een dromer, maar uit de biografie blijkt dat hij toch ook zeker een mens is die weet hoe verhoudingen horen te zijn. Zowel sociaal, als commercieel. een echte ondernemer!free online game carкак продвинуть новый сайт

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.