Cirocco » De VPRO snapt het: blog till you drop

Cirocco » Archive » De VPRO snapt het: blog till you drop
Marco Raaphorst snapt het ook. Dankzij Open Source software kan hij nieuwe middelen voor de VPRO beschikbaar maken, zonder dat zijn eigenlijke professie (muziek maken) er onder lijdt:

“Niet alle functionaliteit hoeft door mij geprogrammeerd te worden, in veel gevallen is er namelijk dankzij de open software al heel veel beschikbaar. Vaak is een kleine aanpassing voldoende om iets op maat van de VPRO te snijden. De echt verse nieuwe code die ik ontwikkel zal ook onder een open source licentie beschikbaar worden gesteld aan het publiek. Hiervoor zal ik binnenkort samen met de VPRO een nieuw weblog starten, een internationaal weblog puur voor de ontwikkelde code. Wereldwijd kunnen dan mensen meeprofiteren van ons pionierswerk en zelf de code veranderen, uitbreiden en verbeteren. De VPRO werkt al jaren met open source software en snapt echt de kracht van deze ’sharing economy’.”сайтпоисковая оптимизация сайтов раскрутка сайтов

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

2 thoughts on “Cirocco » De VPRO snapt het: blog till you drop”

  1. Toen ik in 2003 wegging bij Framfab waren ze daar al druk bezig: MMbase is een CMS dat onder andere door hen ontwikkeld is. De VPRO heeft dus altijd vooraan gestaan bij Open Source ontwikkelingen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.