Woord van 2006: de tweede ronde!

De eerste ronde van de verkiezing van het Woord van 2006 is voltooid. De Top 50 meest genoemde woorden is bekend:

crackhawk, shizzle, croftybom, toedeledokie, zowieso, draaikont, google, tweepuntnul, pardon, warmterecord, desalvatornl, ipaq, breezerslet, ipod, verkiezingen, zalmpje, bright, gierbal, verdonk, youtube, dus, pimpen, crikey, dusss, meemeteen, andijvie, doeidoeidemazzel, duh, gegoogled, hyven, later, noob, orthochlorobenzomalononitrile, rita, sjeeskees, swaffelen, taggen, verneukeratief, weblog, windvaan, wwwbusinesschallengenl, zegmaar, breezersletje, generaalpardon, hetkannietzozijndat, knuffeltruffel, kwakbol, lamzak, normenenwaarden, pipo…

Nou, daar moet toch wel iets tussen zitten wat jij het meeste bij 2006 vind passen? Ga naar de site en kies jouw favo woorden uit deze set!

Dagblad van het Noordennetframeworkпродвижение интернет магазинов