Wie fixt WordPress?

Damn, zoals je hieronder ziet  zag gaat het inplakken van die mooie stukjes code om bijvoorbeeld je presentatie op slideshare te laten zien nog steeds niet helemaal goed. We zijn al een stapje verder, overigens. Eerder werd de slide niet eens mooi weergegeven. Nu lukt dat wel, maar is de opmaak van de rest van het blog wat… stuk.

Wie weet hoe dit makkelijk opgelost kan worden?сайтсоздание favicon онлайн

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

2 thoughts on “Wie fixt WordPress?”

 1. Ha Lykle,
  Er zijn PHP plugins voor WordPress beschikbaar. Deze installeer je en daarna kan je php codes uitvoeren in pages en posts. De plugin zorgt er voor dat de code ‘heel’ blijft en niet door WordPress wordt aangepast. Zo kan je dus ook een slideshare code goed uitvoeren (of een Google Video embed code).

  Plugins zijn te vinden via: http://wordpress.org/extend/plugins/ en http://wp-plugins.net/ let wel even dat je de plugin download die werkt in de door jou gebruike WordPress versie.

  Ook ik wacht nog steeds op een update van WordPress waar je makkelijk veel gebruike applicatie codes kan gebruiken (Google Video, YouTube, Slideshare, Flickr etc).

  Groet, Jelmer.

 2. ik heb in ieder geval één heel goed bruikbare plug-in gevonden waarmee video goed weergegeven wordt, zonder de opmaak van de rest van de site te verstieren. En de user interface ervan is ook heel vriendelijk: Embedded video with Link
  http://wordpress.org/extend/plugins/embedded-video-with-link/#post-592

  Er is ook een plug-in voor Slideshare die wat vriendelijkere leesbare codes oplevert, maar evengoed de opmaak nog wel laat verstieren:
  http://www.anabelamor.be/blog/2006/12/19/slideshare-plugin-for-wordpress/

  Bijna klaar, dus 😉

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.