Social plug-in

Jelmer deed het, nadat Erno erover geschreven had. En ik blijf niet achter. Vanaf nu allemaal leuke knopjes onderaan mijn posts, zodat je ze nog makkelijker kunt toevoegen aan de (Nederlandse) social news sites. Gemaakt door Henri van den Hoof.реклама на радио ценареклама от google

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

One thought on “Social plug-in”

  1. Hoi Lykle, Grappig dat het idee voor het installeren van mijn plugin zo van site naar site ‘overspringt’ 🙂

    Trouwens ook leuk om je “Wat ik recent las” te zien in je sidebar. Ik heb op mijn site namelijk ook iets dergelijks staan op mijn Aanbevolen-pagina (en een gedetailleerde uitleg om hierbij ook met categorieën te werken).

    Kom zo nu en dan ook nog even kijken op mijn site voor een update op de plugin? Verwacht nl. nog een paar kleine verbeteringen en nieuwe ideeën te implementeren de komende tijd.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.