De Fusie komt eraan

Van het één komt altijd iets anders. Zo liet ik een tijdje geleden al weten dat ik regelmatig samenwerk met De Ondernemers, want we hebben, sinds we voor Nieuwe Garde de allereerste O.Q. Test organiseerden, een duidelijke ‘match’.

De samenwerking bevalt goed, zeer goed. Zo goed, dat we voornemens zijn om te fuseren. De komende maanden zal ik me steeds minder als Level5 presenteren, en steeds meer als één van De Ondernemers. Om tenslotte, ijs en weder dienende, per 1 januari daadwerkelijk deel te gaan nemen in De Ondernemers BV.

Dit huisje wordt dus ook mijn huisje:

Djungo Vogelhuisje

Ik ben er blij mee, heel blij. Had het twee jaar geleden niet durven denken. Toen vroeg ik me zelfs hardop af of ik wel creatief genoeg zou zijn. Ondertussen weet ik beter. Dankzij Nieuwe Garde. Dankzij De Ondernemers. En dankzij alles wat ik in de tussentijd heb gedurfd en heb ontdekt.

Proost!

Fusie De Ondernemers en Level5 beklonkenкак раскрутить сайтпродвижение сайтов белыми методами