Mond tot mond reclame: het nieuwe zwart

In de mode-wereld is er altijd één kleur de hipste, en daar zegt men dan over “dit is het nieuwe zwart”. Sommigen zeggen in de wereld van de marketing dat Web2.0 het nieuwe ‘zwart’ van de marketing is. Maar eigenlijk gaat het niet over de Web2.0-technieken tools, maar over doorvertelbaarheid. Want dat is wat door alle interactiviteit van weblogs, YouTube, wiki’s en Twitter duizendvoudig versterkt wordt. We vertellen elkaar de leukste, mooiste, grappigste en aangrijpendste dingen door, via datzelfde internet.

Er komt een nieuw boek uit over over Mond-tot-mond-reclame, geschreven door Dave Balter, oprichter van . Het boek is nu al gratis te verkrijgen als download, maar dan wel alleen via Dave’s vriendjes, zoals en Guy Kawasaki, die er ook nog een interview bij doet.

Waarmee maar weer bewezen is dat mond-tot-mond-reclame werkt.


combomaphackпродвижение сайта осуществляется

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.