Cursus Zoekmachinebewust tekstschrijven

René mailt met de vraag of ik mijn bekenden wil wijzen op een mooie cursus die hij gaat aanbieden Geen probleem!

Cursus Zoekmachinebewust tekstschrijven

Als freelance tekstschrijver krijg je waarschijnlijk steeds vaker de vraag van opdrachtgevers of je even kunt zorgen voor een hoge positie in Google. Geloof het of niet, maar dat kan, juist door goede tekst te schrijven! Duurzaam scoren bij zoekmachines is namelijk geen kwestie van technische trucs, maar van uitmuntende content. En die maak jij.
Maar… niet elke tekst komt vanzelf op 1 bij Google. Daar moet je wel wat extra voor doen: weten waar mensen op zoeken, een onderwerpenstructuur ontwerpen, per webpagina een onderwerp en invalshoek bedenken, je taalgebruik en woordkeuze optimaliseren, creatief schrijven om relevante verbanden te leggen, goede hyperlinks aanbrengen en anderen verleiden naar jouw tekst te linken. Over die tandjes erbij gaat deze cursus.

Lees de hele cursusomschrijving hier, volgens mij krijg je hiermee echt waar voor je geld!


elite-helpпоисковое продвижение москва

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.