Bibliotheek Leeuwarden besteed aandacht aan streaming muziek

Met oa @ehpo en 22 Tracks. De moeite waard.

Amplify’d from happe-ning.nl
De vijfde Bibliotheek2.0 Happening heeft als thema streaming muziek!

De komst van streaming muziekdiensten als Spotify zorgt voor een kentering in het luisteren naar muziek. Het gemak waarmee met een spreekwoordelijke druk op de knop toegang verkregen wordt tot uitgebreide en snelgroeiende muziekcollecties is overweldigend. Waarom nog naar de winkel of de bibliotheek gaan om een cdeetje te halen? Al die moeite voor 15 nummers, terwijl Spotify er 10 miljoen ineens aanbiedt? Het is terecht dit als een bedreiging voor bibliotheken te zien. Aan de andere kant mag niet genegeerd worden dat deze ontwikkeling plaatsvindt en voor bibliotheken ook mogelijkheden heeft. Tijdens de Happening daarom niet alleen rampspoed, maar zeker ook het ontdekken van de leuke kanten van streaming muziek. De Openbare Bibliotheek Leeuwarden heet u daarom van harte welkom op 19 november!

Read more at happe-ning.nl

 

dlya-vzlomaкак привлечь посетителей на сайт

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.