Live in Your Living Room op EUROSONIC/NOORDERSLAG 2011, met oa. @antillectual

De line-up van de Live in Your Living Room concerten is weer een bont gezelschap geworden. Van singer/songwriter tot punk, van retro pop tot ambient. Live in Your Living Room heeft daarvoor een selectie gemaakt van acts die al spelen op Eurosonic en Noorderslag en die nu in de kenmerkende ‘livingroom-intimiteit’ zijn te bekijken en te beluisteren. Daarnaast heeft Live in Your Living Room een aantal acts uitgenodigd die momenteel in een lekkere flow zitten waardoor we meer van ze gaan horen, of wat Live in Your Living Room betreft in ieder geval meer van zouden moeten gaan horen.

Read more at www.liveinyourlivingroom.nl

 

сайтпродвижение интернет портала

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.