Our Mobile Planet: Alle mobiele en smartphone statistieken die je nodig hebt!

Met Our Mobile Planet, een initiatief van Google, Ipsos en de MMA, zijn véél gegevens van mobiel gebruik over verschillende landen beschikbaar. Nooit meer lokale onderzoekjes met elkaar vergelijken waardoor resultaten vertroebelen. Nooit meer dat ene…

Met Our Mobile Planet, een initiatief van Google, Ipsos en de MMA, zijn véél gegevens van mobiel gebruik over verschillende landen beschikbaar. Nooit meer lokale onderzoekjes met elkaar vergelijken waardoor resultaten vertroebelen. Nooit meer dat ene PDF’je vanuit het Spaans naar het Nederlands vertalen met de kans op misinterpretatie. En nooit meer prutsen in Excel om een goede vergelijkingsgrafiek op te stellen.site

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.