Ken jij alle Tech-bedrijven in het Noorden? Check index.co

Ik vind het leuk om te merken hoeveel er in het Noorden gebeurt. Zowel de stad waar ik woon (Groningen) als de omgeving (denk aan de drie Noordelijke provincies) herbergen talloze interessante Tech-bedrijven.

Omdat er zoveel van dat soort bedrijven zijn, en ze zoveel verschillende dingen doen, kan het moeilijk zijn om van alles op de hoogte te blijven. Niet alles komt in de krant, en niet elke Twitter-update bereikt mijn Twitter-feed. Gelukkig is daar sinds een tijdje een extra hulpmiddel voor gekomen: Index.co.

Index.co is een initiatief van de frishoofden bij The Next Web (jeweetwel: die tech-conferentie die vanuit Amsterdam één van de wereldwijd toonaangevende publicaties geworden is).

Met behulp van slimme technologie en jouw hulp kan Index.co ervoor zorgen dat alle nieuws van Noordelijke tech-bedrijven zichtbaar wordt voor wie interesse heeft. Daarom aan jou de vraag om er eens te kijken, en de bedrijven die ontbreken toe te voegen!

Neem een kijkje op Index.co!

Artikel over Index in DvhN

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.