oomph: Universal vs. Myspace.. wiens belang krijgt voorrang, artiest of maatschappij?

oomph: Universal vs. Myspace.. wiens belang krijgt voorrang, artiest of maatschappij?
Als ik een artiest van Universal zou zijn, en mijn fans, en de podia waar ik speel, gebruiken mijn muziek en video op hun sites om enthousiast over mij te kunnen praten… dan zou ik niet zo vrolijk worden van deze zaak.

Sanne gaat verder met de vraag of er eigenlijk labels bekend zijn die hun artiesten juist aanmoedigen om gebruik te maken van MySpace en al die andere nieuwe ‘long tail’-mogelijkheden. Weet jij ze?detskiy-domпроверка позиций сайта в поисковых системах

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.