Entrepreneurs See a Web Guided by Common Sense – New York Times

Web2.0 begint pas net zichtbaar te worden voor de massa, en men heeft eht al over Web3.0. Niet zo raar, want het is niet alleen een hippe term. Door middel van de mashups die typisch Web2.0 zijn, krijgen we een klein tipje van de sluiter gelicht die over het vervolg hangt: het semantische web.

Oftewel: de plek waar je in gewone spreektaal tegen je computer kunt zeggen wat je wilt vinden. (Voor het lezen van het hele artikel dien je je te registreren bij Times.com)
Entrepreneurs See a Web Guided by Common Sense – New York Times


“The classic example of the Web 2.0 era is the “mash-up” — for example, connecting a rental-housing Web site with Google Maps to create a new, more useful service that automatically shows the location of each rental listing.

In contrast, the Holy Grail for developers of the semantic Web is to build a system that can give a reasonable and complete response to a simple question like: “I’m looking for a warm place to vacation and I have a budget of $3,000. Oh, and I have an 11-year-old child.” биржа копирайта в украинереклама продвижение сайта

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.