Jelmer de Jong » De Nationale OQ Test 2006: top feest

Jelmer de Jong » De Nationale OQ Test 2006: top feest

Wat Jelmer zegt! Maar hij moet niet doen alsof hij zielig is: ondernemerschap, en helemaal de Nationale OQ Test, vereist een ‘winnen-mentaliteit’ en dat was door mij voorafgaand aan de Test ook duidelijk gezegd 🙂
Maar verder: wat een leuke dag was dat! Ik was zeer vereerd dat ik zowel de Nationale OQ Test als de uitreiking van de Leren Ondernemen Awards mocht presenteren. Een nieuwe ervaring die mij, en het publiek (afgaande op de reacties) zeer goed bevallen is.games rpgкупить текста для сайта стоимость

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.