Fabchannel rules!

Ik vond Fabchannel al een tijd echt heel erg leuk en goed opgezet. Nu maken ze het voor mij nog makkelijker om ijn favo optredens te delen met de rest van de wereld. Check hun laatste nieuws:

“MAAK NU JE EIGEN FABPLAYER

Plaats concerten op jouw blog, hyves, website en meer!

We hebben weer een nieuwe Fabservice gelanceerd, de Fabplayer Beta. De Fabplayer geeft je de mogelijkheid onze concertvideo’s op je eigen blog, online profiel, website en desktop af te spelen.

En niet één nummertje zoals in de Youtube en Google players, maar volledige playlisten die je op Fabchannel zelf kunt aanmaken.

Concert-TV op je computer, want je kunt de nummers ook fullscreen bekijken 🙂

Hoe werkt het? Ga naar Fabchannel.com en maak een profiel aan. Selecteer je favoriete tracks door op de ‘+’ iconen achter de songnamen te klikken en stel je eigen playlist samen. Met één druk op de knop genereer je een HTML code, waarmee je jouw persoonlijke ‘Fabchannel’ integreert in je blog, profiel of desktop.

Zo simpel is het. Dus doe gek, maak nu je eigen Fabplayer en laat de wereld je favoriete live tracks zien.

http://www.fabchannel.com”

Ik heb een poging gedaan om de code te embedden, maar dat wil nog niet zo goed. Kan aan mijn WordPress-installatie liggen. Hier is de link naar mijn player. Als ik mijn WordPress-installatie goed getweaked krijg, zal ik de code ook embeddenконтент для сайта бесплатноконтекстная реклама директ

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.