Groningse professor voorspelt regeerakkoord goed

Groninger Internet Courant – nieuws

Ik lees op dit moment met veel plezier ‘Critical Mass‘ van Philip Ball. Hoewel het een dik en zo nu en dan niet al te makkelijk boek is, pik ik er geweldig veel uit op over de stand van het onderzoek naar analyses en voorspellingen van de Grote Massa. Die blijkt veelal opmerkelijk veel overeenkomsten te vertonenen met het gedrag van gassen en materialen. het is vooral een kwestie van uitzoomen en de juiste zaken observeren. Menselijk gedrag laat zich, onder bepaalde voorwaarden, heel goed abstraheren naar modellen, zo blijkt.
Het voorspellen van regeerakoorden wil ondertussen ook vrij goed lukken, zo blijkt uit dit artikel van de Groninger Internet Courant. De claim is dat het systeem uiteindelijk zo goed wordt in voorspellen, dat politieke partijen sneller en makkelijker tot compromissen/overeenkomsten komen. Dat scheelt een hoop tijd en energie.

Of het dan nog wel leuk is om in de politiek te zitten, is overigens nog maar de vraag…mobile games rpg onlineбесплатные рекламные объявления

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.