Tip nu je favoriete acts voor Paaspop

Het komende weekend vindt met Paaspop de traditionele opening van het festivalseizoen plaats. Zaterdag 7 en zondag 8 april vindt het festival plaats op festivalterrein De Molenheide in Schijndel. Het programma mag er zijn, zoals je hier kunt lezen. Jij kunt nu acts uit die enorme lijst tippen via tag-wolken, muziek waarvan jij als kenner vindt dat anderen dat zeker live moeten gaan zien. De tip wordt getoetst, want achteraf kunnen bezoekers hun waardering over het optreden laten blijken.

Jawel! Bewolkt-wolkjes op Musicfrom.nl!фирмы по раскрутке сайтов

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.