Sherlock presentatie: geslaagd

Ik schreef er al eerder over: vanmiddag mocht ik een verhaal over web 2.0 houden voor VEA, een op een middag georganiseerd door de VEA Sherlock Commissie. De middag werd gehost door Erik Peekel, die ook hele leuke dingen doet, maar dan met acteurs.
Ik had een aantal nieuwe onderdelen in de presentatie, waarvan met name dit filmpje erg goede respons kreeg. Wonderlijk, gezien het publiek. Of toch niet? 😉

Het verhaal werd erg gewaardeerd, als ik afga op de reacties vanuit de zaal. Eva Klinkert, die mij names Sherlock benaderde om hier een lezing te geven, was in ieder geval zeer tevreden. En daar doen we het voor: tevreden opdrachtgevers.

De slides vind je natuurlijk hier.

UPDATE:
Hier een link naar het verslag op Sherlog, het weblog van Sherlock zelf.ok-neoсайт копирайтера