Stamcel.org: het gesprek is geopend

Ik schreef een tijdje geleden al over Stamcel.org, een informatieve website die verrassend hoege bezoekersaantallen haalt zonder noemenswaardige promotie. De mensen achter stamcel.org zijn op zoek naar een manier om daar iets moois mee te doen. Sinds vorige week heeft de bezoeker daar ook een stem in, want op de site is een weblog geopend waar de dialoog tussen stamcel.org en de bezoekers aangegaan wordt:

Beste bezoeker van Stamcel.org « Stamcel.orgtopodin бесплатные объявленияseo саратов

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

2 thoughts on “Stamcel.org: het gesprek is geopend”

  1. Beste Lykle, Top dat je aandacht aan dit onderwerp geeft.Het zal n.l. blijken dat deze gegevens zichzelf met de tyd ZULLEN bewijzen .Uiteindelijk zal de mens via geluid zichzelf KUNNEN herstellen.Zowel op mentaal als emotioneel en fysiek terrein.OHM-klanken maken doet het orgaan pijnappelklier werken.Deze produceert dopamine,endorfine en DMT een hormoon welke de toegangs-poort naar het universum wordt genoemt.Op eenheidstv vindt je filmpjes op ESOTUBE over dit onderwerp. Groet van sotapan.

  2. @sotapan Ik weet niet helemaal zeker wat je punt is, wel weet ik dat mijn blog niet perse de beste plek is om het gesprek te voeren dat beter op stamcel.org op zijn plek is. Dat was tenslotte ook het punt van mijn blogpost 😉

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.