testimonial, oftewel complimenten 2.0

Rutger Middendorp is niet alleen maar een goede free-lance communicatie-adviseur die ook basketbal-fan is. Hij is ook blogger bij Bright, geeft op zeer onregelmatige basis een online tijdschrift uit en richtte een leuk netwerk op. En hij is docent op de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden waar hij studenten iets probeert mee te geven van zijn scherpe oog voor zin en onzin in het leven.

Kortom, Rutger is iemand die veel doet (had ik al verteld dat hij ook zijn huis nog aan het verbouwen is, ondertussen?) en het is altijd bijzonder als dat soort mensen de tijd neemt om je een persoonlijke vraag te stellen. En helemaal als ‘ie zo leuk is als deze:

Hallo dan,

ik ben druk bezig met een nieuwe versie van Gemengdbedrijf.nl, mijn nu-nog-niet-zo-zakelijke site. Geen vakantiefoto’s meer. Maar serieuze info over wat ik doe.
Nu was het vroeger ongepast om naar complimentjes te vissen: tegenwoordig heet dat een testimonial en kom je daar mee weg.

Daarom mijn verzoek: zou je een korte testimonial willen schrijven waarom het al dan niet fijn samenwerken/denken/ouwehoeren/ontdekken met mij is? Waarom ik m’n werk al dan niet goed doe.
Snap je? Ik zou het enorm op prijs stellen als je me hiermee wilt helpen, zodat ik de mening van iemand die ik respecteer op mn site kan copy-pasten!

Met totaal ongegeneerde groet,
Rutger

Mijn antwoord?

Rutger focust op ‘het verhaal’: wat wil je vertellen? Aan wie? En waarom zou die persoon dat dan willen horen? Dat is zowel voor het ontwikkelen van concepten als het uitwerken van een communicatiecampagne dé ruggengraat en de basis voor succes. Rutger neemt geen blad voor de mond en geeft zijn mening recht voor je raap. Als je daar niet mee om kunt gaan, ben je niet de beste klant voor hem en moet je hem dus niet lastig vallen.

Als je wel van eigenwijs houdt, iets te vertellen hebt en niet bang bent om iets nieuws te proberen, dan is Rutger je man.адвордс гугл ком

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.