Exposure ‘07 heeft als eerste ter wereld een Twitterfountain!

Twitter is de nieuwste rage op internet. Sommigen noemen het micro-bloggen, anderen zeggen dat het niet meer is dan een tijdelijke hype. Wat doet Twitter? Simpel: het vraagt je “wat ben je nu aan het doen?” en deelt jouw antwoord met de wereld. Of een selecte groep vrienden, als je dat wilt. In Nederland werd ‘twitteren’ bekend gemaakt door Erwin Blom van 3Voor12, die tijdens het SXSW-muziekfestival in Amerika ontdekte dat Twitter een geweldige manier is om te ontdekken waar je vrienden nú uithangen en wat ze daar meemaken.

“Twitter stelt je één vraag: “What are you doing?” Vervolgens heb je 140 lettertekens de ruimte om daar antwoord op te geven. Dat kun je via internet, sms of instant messager doen, waar je ook bent. Die berichten verschijnen op je pagina bij Twitter, maar met een widget kun je ze ook op je website laten opduiken. En nog belangrijker: mensen kunnen zich op jouw Twitter-stroom abonneren die dan weer via SMS, RSS, widget of web-pagina binnenkomt. Het brengt je vrienden, familie of kennissen dichterbij. Je bent overal op de hoogte van wat ze uitspoken, denken of doen, althans wat ze met je willen delen. Zo voelt het echt!” – Erwin Blom (www.erwinblom.nl)

Twitterfountain geeft een nieuwe, frisse en spannende presentatie aan de stroom van ‘tweets’ die je ontvangt. En Exposure ’07 is het eerste event waarvoor Twitterfountain wordt ingezet! De bezoekers van Exposure ’07 kunnen hun ervaringen delen met elkaar en de rest van de wereld door te twitteren naar ‘exposure’, het twitteraccount van Exposure ’07. Twitterfountain zal tijdens Exposure ’07 op het event zichtbaar zijn op meerdere schermen, en hopelijk ook op de website.

Wil je ook twitteren in de Twitterfountain van Exposure ’07? Maak een account aan op www.twitter.com en wordt vriend van exposure.

Enne, wie laat de Twitterfountain er zo mooi uit zien? Eerkmans!биржа копирайтинга что этопродвижение сайтов в топ 10 яндекса

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.