“Een beetje dom”, de Lof der domheid

Ondernemer Ritzo ten Cate hield gisteravond zijn lezing over “De Lof der Domheid – Bron van Ondernemerschap” op de Hogeschool Drenthe. Het werd de derde lezing in de serie Emmer Inspiratieavonden (georganiseerd door Kenniscampus Emmen en het CrossBorderCenter. De ongeveer vijftig bezoekers hoorden een lofzang op de Domheid, en hoe deze inspirerend kan werken in “wijze” omgevingen. Voor Ritzo maakte ik een filmpje om zijn presentatie mee in te leiden:

rpg online gamesпродвижение сайтов в топ 10 яндекса

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

One thought on ““Een beetje dom”, de Lof der domheid”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.