Een nieuwe serie Web2.0 gastlessen!

Vorig jaar coördineerde ik een serie gastlessen over Web2.0 voor de studenten van de opleidingen Communicatie en MultimediaDesign (NHL, Leeuwarden) en de Academie voor Popcultuur (ook in Leeuwarden). Dit jaar komt er weer een serie, en het spits wordt afgebeten door Polle de Maagt.

Vorig jaar coördineerde ik een serie gastlessen over Web2.0 voor de studenten van de opleidingen Communicatie en MultimediaDesign (NHL, Leeuwarden) en de Academie voor Popcultuur (ook in Leeuwarden). Van de gastlessen, met als titel Discover Web2.0, werd een mooie reeks video’s gemaakt, die online kwamen op de wensite van de minor CMD: thenextweb.eu. Ook dit jaar komt er weer zo’n serie gastlessen, en het spits wordt as. woensdag 17 september afgebeten door niemand minder dan Polle de Maagt:

Social media expert. Connector. Marathon loper. Polle de Maagt (1982) is een social media expert. Zijn activiteiten lopen uiteen van het ontwikkelen van social media strategieen en campagnes tot het publiceren over sociale media online en offline en het geven van workshops en presentaties. Als social media consultant werkte hij voor grote organisaties, varierend van Vodafone en Randstad tot Bacardi en Philips. Voor het Belgische Trendwolves is hij een online trend- en youthwatcher en social media maven. Daarbuiten is Polle een enthousiast ‘connector’ en een van de oprichters van ‘Jong Tuig’, een tweemaandelijkse borrel voor online media talenten in Amsterdam. In zijn vrije tijd tussen blogposts, tweets en feeds, consultancy en borrels, workshops en strategie papers is Polle een fanatiek marathonloper, lange afstands wandelaar en bikram-yoga-junkie.

Ik ken Polle als een begenadigd spreker die altijd weet hoe hij zijn publiek moet boeien met verrassende inzichten en nieuwe informatie. Dus: studeer je aan de NHL of de AvP, zorg dan dat je woensdag 17 september op tijd (voor 10.30 uur) aanwezig bent op de Tesselschadestraat 12!

googleanaliticsпримеры продвижение сайта

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.