Mooie muziek op 6 november! Komt allen naar de Lopend Vuur Offline

We hebben drie leuke bands weten te strikken voor de Lopend Vuur offline van 6 nomveber aanstaande: The Kevin Costners, Silence is Sexy en Elfar. Alledrie bands met een goede sound en veel energie. Alledrie bands die er hard, en slim, aan werken om de wereld te veroveren. Hieronder vind je alvast drie portretten.

Komende week is het weer zover, Lopend Vuur organiseert een Offline. Ditmaal in Poppodium Romein, in Leeuwarden. Ik weet het, dat is voor de meeste Groningers best een eindje weg, maar nog steeds veel dichterbij dan 013 of Paradiso, of niet dan?

We hebben drie leuke bands weten te strikken: The Kevin Costners, Silence is Sexy en Elfar. Alledrie bands met een goede sound en veel energie. Alledrie bands die er hard, en slim, aan werken om de wereld te veroveren. Hieronder vind je alvast drie portretten.

Donderdag 6 november, Poppodium Romein, deuren op 20.00 uur, toegang €6.

биржи статей для копирайтеровпозиции сайта яндекс

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.