Ondernemen in 3D (en 1 W)

Vandaag was de zesde editie van de Lifehacking Academy. Op eerdere edities had ik verschillende versies van mijn Web2.0/Communicatie2.0-lezing gehouden. Ondertussen waren er al veel meer mensen die al die mooie online tools uitleggen en dacht ik dat het tijd was voor een nieuw verhaal.

Zodoende woonden twintig mensen vandaag de premiere bij van ‘Ondernemen in 3D’, mijn adaptatie van Ritzo’s “Je Ding, Je Doosje en Je Dansje“. Oftewel: hoe ondernemen op zijn eenvoudigst uitgelegd kan worden.

De reacties waren positief. Uit de feedback van de toehoorders (die zich overigens niet onbetuigd lieten wanneer ik tussendoor vragen stelde, fijn!) kwam naar voren dat het een goed idee os om her en der nog wat cases toe te voegen, om de kwartjes helemaal perfect te laten landen, en dat het deel over Je Dans nog wel wat meer vulling mocht krijgen. Logisch, daar hoort natuurlijk toch dat Web2.0/Communicatie2.0-verhaal in te zitten… 😉


Disclaimer: leuke allitererende woorden gebruiken betekent natuurlijk niet dat je geen acht moet slaan op wat verstandige mensen over ondernemerschap te melden hebben. Maar dit was dan ook maar de korte, lifehacking-samenvatting.

Update: Erno Hannink was er ook, en filmde een groot deel van de presentatie:
сайтраскрутка сайта предложение

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

4 thoughts on “Ondernemen in 3D (en 1 W)”

 1. He Lykle,

  Leuke presentatie! Ik was ff bang dat ik bij een presentatie van The Secret beland was bij de aankondiging. Ik ben blij dat ik over die eerste indruk heen gestapt ben en plaats heb genomen in de zaal voor een leuke presentatie/workshop.

  Hopenlijk tot een volgende keer!

  Groet, Krispijn

 2. Nice! Je hebt alleen in de Grote Formule van Professor Mulder de driehoekjes verkeerd staan. Moet zijn: kosten < prijs < waarde 😉

 3. Ha Lykle,
  Ik heb weer van je genoten gisteren. zelfs als het een van de eerste keren was dat je deze presentatie gaf, is jouw ontspannen en authentieke manier van presenteren altijd weer een verademing om naar te luisteren. heerlijk. groet Nils

 4. @Ronald Inderdaad! Dat was mij door een oplettende toehoorder ook al gemeld. Ik zal de slide even aanpassen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.