Het zesde zintuig: het vervolg op Web2.0

Afgelopen week mocht ik in Leeuwarden bij de Bibiotheekservice Fryslan een presentatie Web2.0 geven aan de medewerkers. Eind vorig jaar ondersteunden De Ondernemers BV Bibliotheekservice Fryslan al met een Visie op de digitale dienstverlening. Dit was een leuk vervolg om de grote lijnen weer terug te vertalen naar praktische tools en tips.

Wat wij nu Web2.0 noemen legt de fundering voor allerlei nieuwe mogelijkheden om informatie aan te bieden. Een opvallende ontwikkeling op dit gebied is internet op je mobiel. Maar het gaat nog veel verder. Ter illustratie sloot ik af met dit prachtige verhaal van Pattie Maes (TED.com), over het faciliteren van wat zij het zesde zintuig noemt. De projectie van additionele informatie op onze fysieke omgeving. Bekijk de clip en geniet!

En de slides van mijn presentatie staan natuurlijk ook online:

администрирование сайта цена украинасделать автомобильный сайт

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.