Open Vuur II is komende vrijdag, van 17.00 tot 19.00 uur in ForumImages

Amplify’d from www.deondernemers.nl

Vormgevers, architecten, schrijvers, fotografen, webbouwers, App-programmeurs… Groningen stikt van de mensen met een open mind en herbergt talloze creatieven in verschillende disciplines. Die moesten maar eens samen een borrel drinken, vonden het NN Open, De Ondernemers en Lopend Vuur. We nodigen jou daarom graag uit om vrijdag 26 november as. tussen 17.00 en 19.00 uur langs te komen in het nieuwe ForumImagesHereplein 7, Groningen.

Omdat alleen borrelen ook maar zowat is, bieden we tussen 18.00 en 18.20 uur de ruimte voor korte presentaties. Je zult onder andere wat horen en zien van Paashaat, een USVA videocollectief productie.

Read more at www.deondernemers.nl

 

vaxter-vk.ruформирование лояльности

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.