(Dutch) Verschillen tussen mobiele telefoonbezitters: jeugd gebruikt bij voorkeur Samsung

Amplify’d from webwereld.nl

Meer dan eenderde van de 15- tot en met 18-jarige tieners in Nederland gebruikt een toestel van Samsung, zo blijkt uit een onderzoek van Telecompaper onder 14.000 Nederlandse consumenten. Van alle bezitters van een Nokia- of Motorola-telefoon is 60 procent ouder dan 40 jaar. Nokia is het populairste merk in de leeftijdsgroep van 30 tot 64 jaar oud.

De bezitters van smartphones zijn over het algemeen hoger opgeleid dan eigenaren van ‘gewone’ mobiele telefoons. Hun werkgever is daarnaast bereid meer te vergoeden van de maandelijkse telefoonrekening.

Read more at webwereld.nl

 

заказать рекламу в поисковике

Published by

lykle

Legt Blockchains en Basisinkomen uit, en stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.