De koopman in de pers (De spotmarkt van het nieuws, deel 2) | HenkBlanken.nl

Dat de waarde van een ‘diep’ verhaal niet eenmalig vastligt – duur of gratis – maar fluctueert, blijkt bij breaking news. Als koningin Beatrix straks aftreedt, neemt onmiddellijk de vraag naar oude verhalen over haar toe. Lezers zullen het alle…

Dat de waarde van een ‘diep’ verhaal niet eenmalig vastligt – duur of gratis – maar fluctueert, blijkt bij breaking news. Als koningin Beatrix straks aftreedt, neemt onmiddellijk de vraag naar oude verhalen over haar toe. Lezers zullen het allemaal opnieuw willen lezen. Er zullen fotoboeken verschijnen en levensverhalen. Handige knip-en-plakkers zullen goud verdienen. En kranten zullen ontdekken dat hun meest waardevolle content, om dat woord één keer te gebruiken, al jarenlang gratis toegankelijk is in het online archief.сайт

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.