Harde reset vereist

Dit weekend vond ik mijn focus weer. Niet zomaar, daar zijn maanden aan voorafgegaan van onvermelde paniek, zorgen, experimenten en algeheel gezwabber.

Vanochtend kon ik weer uit bed springen en gaan hardlopen. En een blogpost voor Thesis One schrijven over een nieuwe propositie.

Ook schreef ik op een kladje mijn doelen op. En vijf dagelijkse intenties, om elke dag mijn focus goed te kunnen bepalen.

Tijd voor de schone lei, tijd om Things leeg te kieperen.

2 thoughts on “Harde reset vereist”

  1. Volgens mij is het voor veel mensen verstandig om af en toe opnieuw op zoek te gaan naar de focus. Zoek een goede coach en ga terug naar de absolute kern: wie ben je, wat kun je en wat wil je. Je focus hervinden is meestal een kwestie van alle bijzaken die je op je weg hebt opgeraapt even goed opruimen. Weggooien hoeft niet, als ze je zicht maar niet meer vertroebelen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.