Verkies De Ommelanden als mooiste naoorlogs erfgoed in Groningen #lichtruimte

Vandaag ging de manifestatie Licht & Ruimte Groningen van start. Wethouder Roeland van der Schaaf klom in een hoogwerker en inspecteerde de bijzondere details van het Cosmo-gebouw aan de Grote Markt. De manifestatie brengt 75 gebouwen in Stad Groningen onder de aandacht, die tussen 1945 en 1970 zijn gebouwd, het zogenaamde naoorlogse erfgoed.

Er zit ook een wedstrijd bij

Zes van die naoorlogse gebouwen strijden namelijk om de titel ‘mooiste naoorlogse erfgoed’. En ik ben gevraagd om één van die gebouwen een handje te helpen: De Ommelanden. Ik vroeg de wethouder welk gebouw er moest winnen:

[youtube http://youtu.be/TvUuWhK5s1c]

Wil jij je stem uitbrengen? Ga dan naar de speciale website: lichtruimtegroningen.nl, je hebt tot 17 oktober de tijd.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.