Mijn focus voor de komende tijd: de verbinding en de conversatie

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar voor mij is de zomer altijd een periode waarin ik reflecteer op waar ik mee bezig ben, en waarom. Dat gaat niet persé erg gestructureerd, maar de conclusies liegen er meestal niet om.

Ik maak me al een tijdje druk om het feit dat de wereld wel steeds meer zwart/wit lijkt te worden, dat steeds meer politiek niet in debat maar in discussie wordt gevoerd, en dat steeds meer mensen zich onprettig voelen bij de manier waarop we (en bedrijven) met elkaar communiceren.

Ik ontdekte dat ik dit voorjaar een handvol uitdagingen ben aangegaan, die eigenlijk allemaal dezelfde reden hebben voor mijn motivatie om mee te doen. En die reden is dat ik wil zien of ik iets kan bijdragen aan het terugbrengen van het gesprek in de wereld.

Deze presentatie werd me eerder al aangeraden, maar ik keek m pas vandaag. En nu weet ik het zeker; dit is waar ik de komende tijd mee bezig ga: verbinding en conversatie.

Play games in java

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

2 thoughts on “Mijn focus voor de komende tijd: de verbinding en de conversatie”

  1. Eindelijk weer eens een TED talk die de mondhoeken omhoog deed krullen. Ben benieuwd wat je verder allemaal van plan bent, maar hou me aanbevolen voor weer eens een kop koffie met conversatie!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.