Hier geloof ik in: De echte waarde van bitcoin en crypto-currency technologie

Wie mij volgt, weet dat ik al langer enthousiast ben over Bitcoin en bitcoin (het verschil is: de technologie en de munt). Maar het was wel moeilijk om het goed uit te leggen. Dit voorjaar nam Patrick Loonstra het initiatief om daar verandering in te brengen. Als snel zaten we met Rutger van Zuidam (de ongekroonde Bitcoin-koning van Nederland) en Patrick aan het script te werken. Voor de realisatie was echter nog wel wat hulp nodig, die gelukkig door Sebas van den Brink geboden werd. Onderweg hebben we veel hulp gehad, op allerlei vlak. Ik ben vooral ook heel dankbaar voor de tijd en energie die Janine Abbring en Melissa Oudshoorn-Fuller in de voice–overs hebben gestoken!

Enne: wat nu? Dit verhaal moet verder uitgedragen worden. Mijn mailbox loopt nu al vol met mensen die naar aanleiding van dit filmpje willen nadenken over toepassingen voor crowdfunding, goede doelen-acties, maar ook toepassingen in de HRM. Ik denk graag mee, en klim graag op het podium om erover te vertellen, geflankeerd door econoom Ronald Mulder. En als ik niet kan, is Rutger van Zuidam vast beschikbaar.

Bekijk ook het Engelse filmpje en lees de volledige tekst op http://bitcoinproperly.orglomayka

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.