De Bitcoin Evangelist wordt Blockchain Realist

Alweer een hele tijd geleden raakte in enthousiast over Bitcoin. Zo enthousiast, dat ik mezelf Bitcoin Evangelist ging noemen. Ik co-creëerde een filmpje, gaf veel spreekbeurten, steeds meer workshops en mocht steeds vaker ook adviseren over de inzet van Blockchaintechnologie.

Als ik om me heen kijk, zie ik dat met name de afgelopen 18 maanden er heel veel meer mensen enthousiast zijn geworden over Bitcoin, Blockchain, Smart Contracts etc. Maar als ik eerlijk ben, vind ik dat veel van die mensen er niet hele zinnige dingen over zeggen. Eigenlijk dragen ze op een onhandige manier bij aan de hype, de overspannen verwachtingen en zorgen ze er ook voor dat argeloze burgers geld kwijt raken aan rommelige ICO’s.

Daarom hebben ik, samen met mijn compagnon Ronald Mulder besloten om onze naam aan te passen aan de nieuwe realiteit. Vanaf vandaag gaan we als Blockchain Realisten door het leven. De Bitcoin Evangelist verhuist even naar de achtergrond. Totdat iedereen blockchain realist is, want dan gaan wij weer iets anders doen. Onze missie: de wereld verrijken met werkelijk waardevolle informatie over blockchain.

Ben je geïnteresseerd in blockchain en wil je weten wat je er nu echt mee kunt? Klik dan hier, schrijf je in en ontvang periodiek onze kennis-updates.

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.