Geen XS4ALL t-shirt?

XS4ALL bestaat 15 jaar en biedt haar klanten een gratis t-shirt aan. De persoonlijke code is echter al gebruikt door iemand anders…

Ik vind XS4ALL leuk. Lang geleden, toen XS4ALL (en het internet zoals we dat nu kennen) nog maar net bestonden, prutste ik via een ISDN-verbinding wat online, maar studiegenoten van me hadden XS4ALL al ontdekt. Anderhalf jaar geleden ging ik dan eindelijk ook eens over.

En ik ben tevreden. XS4ALL biedt misschien niet het goedkoopste product aan, maar wel een goed product onder andere ook gratis gebruik van KPN hotspots, hoera!). XS4ALL experimenteert naar hartelust, en biedt tegelijkertijd een fris, persoonlijk contact als er eens een keer wat is.

Vandaag ontving ik een folder in de bus ter gelegenheid van hun 15e verjaardag. Ik kon onder andere een t-shirt krijgen, als ik online de speciale code uit mijn folder invoerde…

geenxs4allshirt?

Vreemd, wie zou die code dan gebruikt hebben? De Postbode?как начат свой бизнесконтекстная реклама сайта от гугл

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

2 thoughts on “Geen XS4ALL t-shirt?”

  1. Had vandaag precies dezelfde ervaring! Binnenkort alle postbodes in het geel/zwart ?

  2. Aaah, das nie leuk….. Ik zeg, bellen die mensen en als ze echt zo leuk zijn krijg je vast wel je t-shirt! Ik duim voor je.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.