Wat te lezen tijdens de donkere Kerstdagen: mijn aanraders

Compaan Ritzo vroeg er vandaag naar: welke boeken zou ik de komende tijd volgens jou moeten lezen? En toen realiseerde ik me dat ik nergens een goed overzicht had. Meerdere tools boden zich aan: www.librarything.nl, of www.shelfari.com, of de lijstjes-tool van Amazon.com. Ik had zo snel geen gelegenheid om ze allemaal te vergelijken, dus ik begin er gewoom maar met één: de van Amazon.

Hier is mijn eerste poging om te komen tot een lijstje van relevante boeken over Ondernemerschap, Nieuwe Marketing (Dat wil zeggen: het Echte Gesprek in plaats van het Ouderwetsche Roeptoeteren) en Web2.0. Ik heb voorlopig nog geen ranking aangebracht.

De lijst is ook te vinden op deze nieuwe pagina op deze website.

объявления недвижимостипоисковая оптимизация web сайт ов

Published by

lykle

Legt Blockchains en Basisinkomen uit, en stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

One thought on “Wat te lezen tijdens de donkere Kerstdagen: mijn aanraders”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.