PECHA KUCHA WOENSDAG 22 APRIL! DE LENTE IN MET 20 PLAATJES x 20 SECONDEN

Dit wil je niet missen: woensdagavond 22 april zal de elfde editie plaatsvinden van de Groninger Pecha Kucha. Niet in een bioscoop, niet in een gevangenis, maar… in de Suikerfabriek van Groningen! Zet ‘m meteen in je agenda, begin met sparen en kom langs*. Of beter nog: doe ruig, geef je op en presenteer!

Heb jij een onderwerp waar je graag met 20 plaatjes en 20 seconden passie per plaatje over praat? Geef je dan op als spreker. Aanmelden kan middels een e-mail naar gabriel@platformgras. Je ontvangt dan een officieel inschrijfformulier en verneemt de Pecha Kucha spelregels.

Pecha Kucha, letterlijk ‘geroezemoes’, is een uit Japan overgewaaid fenomeen waarbij mensen aan de hand van 20 ingestudeerde beelden 20 x 20 seconden mogen vertellen over elk gewenst onderwerp. De beelden draaien automatisch door, zodat iedere spreker gedwongen wordt om zijn verhaal in exact 6 minuten en 40 seconden te houden.

Het onderwerp is volledig vrij: je mag je vakantiefoto’s laten zien, maar ook de nieuwste plannen die je hebt bedacht. Enige eis is dat je zelf oprecht enthousiast bent over het onderwerp van je presentatie. Want suffe powerpoints, daar wordt de wereld echt niet beter van.

Kun je niet wachten tot april? Stap snel in de trein of auto, verbreed je horizon en bezoek de Pecha Kucha Maastricht vanavond! Of kijk op www.pecha-kucha.org voor alle PKN’s die verspreid over de wereld plaatsvinden.

* LET OP! Dit is nieuw en nogal stom, maar we berekenen dit keer entreegeld. Dat is écht nodig om de PKN te organiseren, wees dus niet bang dat er iemand rijk wordt van je bijdrage. Mocht je overigens juist méér geld kwijt willen dan €5,00, dan houden we ons natuurlijk van harte aanbevolen.

free game for androidреклама на сайте от яндекса

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.