Een biertje afrekenen met Bitcoin, het kan in Groningen

Gisteren vond het eerste Bitcoin Caf√© plaats in Groningen. Er waren zo’n zestig mensen op afgekomen die meer wilden weten over die nieuwe geldeenheid. En hoewel bitcoin voorlopig nog vooral de interesse lijkt te hebben van voorlopers, geeks en de Piraten Partij, was er ook iets heel gewoons te doen: je kon je biertjes afrekenen met Bitcoin:

[youtube http://youtu.be/3MPpfprs2yk]

Rutger van Zuidam runt een goede website met het laatste nieuws over Bitcoin: intobitcoin.com voor wie meer wil weten. Van die site pikte ik ook dit filmpje waarin je ziet hoe Bitcoin ook in Berlijn al gebruikt wordt voor het betalen van fysieke producten:Ik schreef al eerder over Bitcoin:

april 2013 – how-about-all-this-bitcoin-hoopla-can-groningen-devs-help
oktober 2012 – bitcoin-are-you-familiar-with-it-want-to-pool-your-knowledge
november 20111 – Bitcoingame angry racer

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.