Kicking The Habit kicks off

Hoera, positieve recensies!

Amplify’d from kickingthehabit.nl
Omdat wij als avontuurlijke muziekverslaafden dagelijks onze habit een schop geven, uiteraard. En omdat wij bovendien vinden dat er alle ruimte is voor een muzieksite als Kicking the Habit: een onafhankelijk platform met dagelijks een broodnodige portie kakelvers nieuws, video’s, streams, mp3’s, reviews en rariteiten op een zo breed mogelijk gebied van indie- en alternatieve* muziek.

En dat alles met een positieve insteek. Ons motto: Als je een plaat 0 sterren wil geven, recenseer ‘m dan gewoon niet. Al mag de gevestigde orde in het geval van teleurstelling natuurlijk genadeloos worden afgestraft.Read more at kickingthehabit.nl

 

doomhost.netраскрутка агентства

Author: lykle

Kalm, nieuwsgierig en vastberaden. Stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.