(Dutch) Pionieren op Un-Convention Groningen 2011

Zo trots!

Amplify’d from kickingthehabit.nl
Op 13 en 14 januari 2011 vindt de tweede editie plaats van Un-Convention Groningen. Tijdens het EuroSonic/Noorderslag-weekend presenteert New Music Labs net als vorig jaar twee dagen panels, discussies en workshops. Maar doet ES/NS dat zelf ook niet? Ja. En nee. Waar tijdens de meeste ES/NS-panels oeverloos gebabbeld wordt over de muziekindustrie, focust Un-Convention zich meer op de verhalen achter de muzikanten, boekers en platenbazen. Iets persoonlijker, iets kleinschaliger en het focust meer op nieuwe initiatieven in plaats van de gevestigde industrie.
Deze keer staat Un-Convention Groningen in het teken van pionieren: wie waren de eersten in de muziek, wie hebben er geschiedenis geschreven en vernieuwende stappen gezet, en wie is de eerstvolgende om grenzen in de muziek te verleggen?

Read more at kickingthehabit.nl

 

качественное продвижение сайтовинтернет реклама примеры

Published by

lykle

Legt Blockchains en Basisinkomen uit, en stelt de juiste vragen als dagvoorzitter/moderator.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.